Horoscop Horoscop Balanta 14.05.2019

Astazi s-ar putea sa incepi sa te simti ca o minge de ping-pong care este lovita inainte si inapoi de catre doi oameni diferiti. Orice persoana din jurul tau incearca sa te convinga sa faci ceva pentru el sau ea – dar in timp ce cineva incearca sa te pacaleasca sau sa te constranga sa faci asta, celalalt iti cere cu usurinta ajutorul. Incearca sa mergi mereu in directia onestitatii. Evita oamenii care sunt vagi sau manipulativi si nu te alinia niciodata cu oamenii care refuza sa se confrunte cu realitatea.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 16 – 22 decembrie 2019

A venit si timpul recreerii pentru tine. Ai cele mai favorabile sanse sa pleci in vacanta vietii tale si sa te umpli de bucurie, o bucurie nemaitraita pana acum cu senzatii pe care le cunosti
doar din filme si descrierile celorlalti. Fie ca vei descoperi frumuseti naturale rare, vei face activitati indraznete in natura, vei vizita locuri putin accesibile, la un singur aspect trebuie sa fii atent- sentimentele- acestea pot crea niste urmari neprogramate.

Horoscop Balanta luna decembrie 2019

In aceasta luna veti demonstra tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Daca in viata ta exista o persoana de care esti atras, sau cineva care pur si simplu isi asteapta intampinarea, astazi este timpul sa ii spui ce simti. Lasa compasiunea sa te ghideze prin aceasta conversatie potential complicata. Asculta ce spune. In momentul de fata, trebuie sa observi tot ce te retine in viata astfel incat sa faci schimbarile necesare.

Horoscop Balanta 14.05.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului