Horoscop Horoscop Balanta 14.10.2016

Este posibil ca orizonturile tale personale si creative sa se extinda. Tu sau alcineva apropiat va fi nevoit sa plateasca o suma mare de bani pentru o anumita intreprindere artistica. Vei putea indroduce in agenda unele contacte noi ce se dovedesc a fi foarte valoroase. Relatia cu partenerul de viata merge din ce in ce mai bine.

Horoscop saptamanal Balanta 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei reusi sa rezolvi cu usurinta anumite promisiuni vechi si obligatii pe care le aveai. Un partener romantic sau un prieten vechi va discuta deschis despre reletiile din trecut sau despre situatiile dintre voi care nu au fost tocmai asa cum si-ar fi dorit. Evitati discutiile de grup care nu sunt potrivite in aceasta perioada. Sefii sau superiorii se pot dovedi lipsiti de incredere.

Horoscop Balanta luna septembrie 2019

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Adunari sociale mari, poate evenimente de grup sau festivaluri, te-ar putea pune in mijlocul unei multimi agitate. La inceput poate parea incantator, dar dupa un timp te poti simti inabusit. Totusi, nu vei dori sa te lipsesti de nimic, asa ca vei fi stresat la un moment dat. Este OK sa pleci o vreme si sa revii. Multimea ar trebui sa se risipeasca oarecum in momentul in care te intorci.

Horoscop Balanta 14.10.2016

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului