Horoscop Horoscop Balanță 14 – 20 aprilie 2014

Este un moment în care simți deopotrivă bucurie și tristețe. Îți dai seama cât ești de norocos pentru că ai parte de dragoste, dar pe de altă parte te îngrijorează situația unui membru al familiei care nu pare în apele sale. Este o reală enigmă pentru tine motivul pentru care îți refuză ajutorul pentru a ieși din situația delicată. Abia în weekend situația pare a reveni la normal, însă nu pentru multă vreme, căci probleme nerezolvate vor reveni în forță în săptămânile următoare.

Pe plan afectiv nu te mai mulțumește situația actuală, mai ales dacă statutul relației în care te afli este incert. Cu alte cuvinte ai nevoie de o direcție clară și nu de incertitudinile ce se prelungesc fără motiv.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 22.04.2019

Din cauza starii tale de irascibilitate din aceasta zi, risti sa faci unele alegeri destul de gresite. Ar fi bine sa analizezi situatia de deoua ori inainte de a face anumite afirmatii. Daca nu iti controlezi comportamentul fata de ceilalti risti sa ramai fara cei mai buni prieteni. Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci in viitor cu viata ta!

Horoscop de ieri

Sunt sanse ca in aceasta zi sa primesti o suma importanta de bani ce te va ajuta sa iti pui in aplicare anumite planuri pe care le tot amanai. Ar fi bine sa fii chibzuit, astfel incat sa nu cheltui tot in prima zi. Spre seara, un prieten apropiat te va invita la o mica petrecere unde vei reusi sa cunosti persoane noi. Relaxeaza-te!

Horoscop Balanță 14 – 20 aprilie 2014

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului