Horoscop Horoscop Balanţă 15 – 21 aprilie 2013

Ca de obicei ai tendinţa de a deveni cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi al cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă. Refuzi să te mai implici, aşa cum o făceai de obicei şi de aici cei din jur au impresia că nu mai dai prea mare importanţă.

În realitate spre sfârşitul săptămânii eşti mai preocupat de muncă decât de obicei, dar nu mai vrei să arăţi celor din jur că îţi pasă. Ai observat că dacă tu faci totul, colegii de muncă nu mai duc la capăt nici măcar o sarcină pe care o au. Se ivesc şanse mari de câştig, mai ales joi şi vineri când descoperi o nouă metodă de a obţine venit.

Din aceiasi zodie

Horoscop Pesti 17.02.2019

Probabil ca treci printr-o perioada buna acum. Daca esti singur, nu te grabesti sa schimbi asta. Daca esti implicat, tu si partenerul tau trebuie sa va descurcati foarte bine. Cu toate acestea, este posibil sa ai o mica indoiala atunci cand un partener actual sau potential devine necomunicant. Prietenul tau este ingrijorat in legutura cu banii. Lasa-l sa stie ca esti acolo sa asculti, apoi intoarce-te la treburile tale.

Horoscop de ieri

Cineva de la serviciu poate fi suparat si nu este inclinat sa-si comunice motivele. Acest lucru ar putea arunca o anumita tensiune asupra atmosferei. S-ar putea sa te intrebi daca aceasta persoana este suparata pe tine, dar sunt sanse sa fie ceva legat de lucru si nicidecum de tine. Foloseste-ti abilitatea de a te concentra si nu lasa asta sa te impiedice. Nu merita necazul.

Horoscop Balanţă 15 – 21 aprilie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange