Horoscop Horoscop Balanţă 15 – 21 aprilie 2013

Ca de obicei ai tendinţa de a deveni cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi al cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă. Refuzi să te mai implici, aşa cum o făceai de obicei şi de aici cei din jur au impresia că nu mai dai prea mare importanţă.

În realitate spre sfârşitul săptămânii eşti mai preocupat de muncă decât de obicei, dar nu mai vrei să arăţi celor din jur că îţi pasă. Ai observat că dacă tu faci totul, colegii de muncă nu mai duc la capăt nici măcar o sarcină pe care o au. Se ivesc şanse mari de câştig, mai ales joi şi vineri când descoperi o nouă metodă de a obţine venit.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 06.12.2023

Intalnirile cu prietenii de astazi s-ar putea dovedi un pic nelinistitor, intrucat cineva prezent ar putea avea o opinie destul de socanta. Totusi, aceasta opinie este probabil bazata pe zvon, barfe si alte dezinformari, deci ar fi bine sa sugerezi ca aceste concepte sa fie verificate pentru a constata faptele. Probabil ca se vor dovedi a fi mult mai pozitive decat auzi astazi.

Horoscop de ieri

Nimic nu te poate opri in aceasta zi. Ai la dispozitie o cantitate extraordinara de putere, asa ca foloseste-o cu intelepciune. Poti realiza foarte multe si poti face transformari extrem de pozitive in viata ta. Vitalitatea ta fizica este deosebit de puternica, iar viata sexuala poate fi deosebit de activa. Asigura-te ca impartasesti cu altii entuziasmul pe care il emani. Nu esti singura persoana vie de pe aceasta planeta, asa ca raspandeste o parte din acea dragoste in jur.

Horoscop Balanţă 15 – 21 aprilie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului