Horoscop Horoscop Balanţă 15 – 21 aprilie 2013

Ca de obicei ai tendinţa de a deveni cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi al cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă. Refuzi să te mai implici, aşa cum o făceai de obicei şi de aici cei din jur au impresia că nu mai dai prea mare importanţă.

În realitate spre sfârşitul săptămânii eşti mai preocupat de muncă decât de obicei, dar nu mai vrei să arăţi celor din jur că îţi pasă. Ai observat că dacă tu faci totul, colegii de muncă nu mai duc la capăt nici măcar o sarcină pe care o au. Se ivesc şanse mari de câştig, mai ales joi şi vineri când descoperi o nouă metodă de a obţine venit.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Gemeni 26.05.2019

Un membru din familie pare sa fi facut o alegere gresita si va veni la tine, sa planga pe umarul tau, ca intotdeauna. Chiar daca pari plictisit de subiect, vei face tot ce iti sta in putinta pentru a il ajuta sa iasa din aceasta situatie neplacuta. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa apelezi la cateva persoane cu influenta destul de mare. Nu uita ca binele facut, va fi candva rasplatit.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea sa primesti o suma importanta de bani de la o ruda ce tocmai s-a intors din alta tara. Poate fi vorba despre o mostenire sau o parte dintr-o afacere. Orice ar fi, incearca sa nu ii cheltui pe toti din prima zi , chiar daca simti ca ai nevoie de multe lucruri. Incearca sa faci o lista cu ceea ce este prioritar astfel incat situatia ta financiara sa fie pe plus o perioada mai indelungata.

Horoscop Balanţă 15 – 21 aprilie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului