Horoscop Horoscop Balanta 16.08.2016

Vei avea o stare de confuzie la locul de munca si in timpul unei intalniri cu prietenii. Nu incerca sa te ocupi de mai multe lucruri in acelasi timp deoarece nu este o idee prea buna. Ar fi indicat sa iti masori cuvintele si sa te asiguri ca iti pastrezi promisiunile facute. Incearca sa eviti o cearta cu o doamna din cercul tau. Dupa-amiaza vei petrece mult timp in compania familiei tale.

Horoscop saptamanal Balanta 11 – 17 noiembrie 2019

Saptamana aceasta te vei folosi de intelepciunea ta, ceea ce va duce la cresterea profesionala. Cei care doresc sa-si schimbe locul de munca, acum au toate sansele iar cei cei care au deja un job stabil pot fi promovati. Destin este alaturi de tine si in privinta castigurilor financiare. Daca esti singur iti vei gasi sufletul pereche, iar daca formezi deja un cuplu vei primi vesti bune legate de copii.

Horoscop Balanta luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei investi timp intr-o schimbare legata de casa sau de proprietatea pe care o ai. Vei avea planuri de imbunatatire, reparatie si alte activitati legate de casa.
La locul de munca este posibil sa primesti responsabilitati noi sau sa fii promovat.
Vei cunoaste oameni noi, care vor avea o prezenta mai lunga in viata ta.
Daca esti singur, vei incepe o noua relatie romantica sau vei avea parte de o aventura de dragoste. Daca esti intr-o relatie, conversatiile cu partenerul vor aduce mai multa stabilitate si vor rezolva eventualele tensiuni.

Horoscop de ieri

Aseaza-te si primeste in loc sa incerci sa faci lucrurile sa se impuna prin puterea vointei tale. Intotdeauna actioneaza si directioneaza-ti energia spre exterior. Gandeste-te la modalitati prin care iti poti orienta energia spre exterior si priveste cum atrage oamenii catre tine. Daca nu este nimic altceva, vei afla ceva despre tine, fiind mai atent la gandurile si emotiile tale.

Horoscop Balanta 16.08.2016

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului