Horoscop Horoscop Balanta 16.09.2020

Lucrurile curg bine pentru tine astazi, deci bucura-te de orice iti este oferit in aceasta zi. Intuitia ta este deosebit de puternica si ai o abilitate extraordinara de a citi sentimentele altor persoane. Cadourile tale hranitoare sunt la mare cautare de catre cei din jur, care vor avea nevoie de un umar sensibil pe care sa se sprijine. Asigura-te ca nu te pierzi in acest proces. Economiseste energia pentru tine.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna septembrie 2020

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

O mica adunare de un anumit fel ar putea sa te atraga pe tine si familia ta in aceasta seara. Ai putea aranja sa intalnesti cativa prieteni acolo, daca este posibil. S-ar putea sa te simti bine doar daca esti afara cu cei pe care ii iubesti, dar probabil ca vei fi obosit pana la sfarsitul evenimentului. Asigura-te ca te intaresti cu alimente hranitoare in timpul zilei. Ai grija de tine, astfel incat sa te poti distra.

Horoscop Balanta 16.09.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului