Horoscop Horoscop Balanta 17.02.2023

Puterile mentale crescute te-ar putea face sa petreci mult timp citind sau facand un fel de cercetare. Curiozitatea ta este deosebit de ascutita acum si s-ar putea chiar sa te gandesti sa avansezi cumva pe plan educational, mai ales ca noi interese au aparut de ceva timp. Prieteni noi din domenii fascinante s-ar putea sa te fi pus pe ganduri. Acesta este un moment bun pentru a analiza acest lucru.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating




Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Incearca sa nu fii coplesit de activitatea frenetica din jurul tau. Variabile neasteptate apar peste tot si prima ta reactie ar putea fi sa te intorci. Aceasta este reactia opusa a celei pe care trebuie sa o ai acum. Calmeaza-te si ia mici muscaturi. Nu incerca sa mananci intreaga masa cu opt feluri de mancare intr-o sedinta de cinci minute.

Horoscop Balanta 17.02.2023

balanta

Istoric Balanta



horoscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului