Horoscop Horoscop Balanta 20.07.2021

Cineva de la care astepti vesti nu te va suna astazi si din aceasta cauza vei fi ingrijorat. Nu fi prea timid sa iei telefonul si sa il suni tu. Prietenul tau poate ca a fost prea suparat sau a fost prea coplesit de munca sau de vizitatori. Nu ai fost uitat. Daca telefonezi, aceasta persoana va fi bucuroasa sa vorbeasca cu tine. Dupa conversatie, fa o plimbare in cartierul tau.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Exces este cuvantul de ordine astazi. S-ar putea sa te simti exagerat de optimist si entuziast cu privire la orice ai putea sa faci din toate acestea cu prea multa nerabdare. Ai putea prelua mai mult decat poti suporta. Exista pericolul de a te obosi fizic. Ai putea sa mergi si pe alta cale si sa devii foarte lenes, fara sa vrei sa faci mare lucru. Aminteste-ti, moderarea este cea mai buna abordare.

Horoscop Balanta 20.07.2021

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului