Horoscop Horoscop Balanta 20.08.2020

Iti traiesti visele? Mai esti in legatura cu ele? Energia din aspectele planetare actuale poate oferi putere si incurajare acestei parti din viata ta. Pune stapanire pe lucrurile pe care le doresti cel mai mult. Intreaba-te: „Ce vreau sa spuna oamenii despre mine cand voi pleca?” Poti revini pe drumul catre o viata implinita facand pasi spre dorintele tale.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna septembrie 2020

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

O rugaciune sau un grup de meditatie online s-ar putea intalni in seara asta si s-ar putea sa te lasi atras de dimensiunile spirituale pe care le ofera aceste meditatii. Te simti confortabil cu oamenii din acest grup si esti recunoscator pentru prietenia si sprijinul pe care il ofera. Fii cu acest sentiment in seara asta si incearca sa te agati de el cat mai mult timp poti. Te poate ajuta in anumite momente dificile.

Horoscop Balanta 20.08.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului