Horoscop Horoscop Balanta 21.09.2019

Exista tensiune in jurul tau, asa ca vei fi cel mai fericit sa petreci cat mai mult timp singur. Daca trebuie sa interactionezi cu oamenii, mentine-ti comunicarea clara si concisa. Exista loc pentru neintelegeri, ceea ce ar putea duce la o explozie majora asupra unui eveniment minor. Pur si simplu nu merita sa fii cu oamenii in aceasta zi. Izolarea este singurul loc unde vei gasi pace.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Cineva la care te astepti sa te sune s-ar putea sa nu o faca astazi, iar acest lucru te-ar putea ingrijora putin. Nu fi prea timid sa ridici telefonul si sa suni. Este posibil ca prietenul tau sa fi dormit sau sa fi fost prea coplesit de viata profesionala sau de familie. Nu ai fost uitat. Daca telefonezi, aceasta persoana va fi, fara indoiala, bucuroasa sa auda noutati de la tine. Dupa conversatie, mergi la o plimbare in cartierul tau.

Horoscop Balanta 21.09.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului