Horoscop Horoscop Balanta 23.04.2018

Ai asteptat sa primesti niste fonduri, poate sa creezi o piesa de arta, sa scrii o carte sau sa faci un film documentar? Daca da, ai putea avea multe de sarbatorit astazi cand primesti vestea ca banii vor veni! Nu fi surprins insa daca exista o intarziere. Proiectul va merge in continuare, dar putin mai tarziu decat ai sperat. Tot ce poti face acum este sa ai rabdare.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 21 – 27 octombrie 2019

Saptamana aceasta este posibil sa te confrunti cu probleme financiare. Esti tentat sa cheltui banii pe lucruri fara valoare, ceea ce-ti va afecta echilibrul financiar. Nici la relatiile cu cei din jur nu vei sta prea bine: esti arogant si nu reusesti sa-ti controlezi vorbele aspre.
Spre sfarsitul saptamanii, vei reusi sa tii lucrurile sub control. Vei simti liniste sufleteasca si fericire si vei petrece timpul cu familia si prietenii.

Horoscop Balanta luna octombrie 2019

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Configuratia cereasca de astazi te poate face sa te simti mai inclinat spiritual decat de obicei. Pe masura ce gandurile tale se indreapta catre orizonturi mai pozitive, vei fi optimist cu privire la viitorul tau si la viitorul umanitatii. Nu ezita sa exprimi aceste pareri altora. Vor fi incantati de punctul tau de vedere.

Horoscop Balanta 23.04.2018

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului