Horoscop Horoscop Balanta 23.07.2019

O problema emotionala ar putea sa te indrume in directia gresita. Impulsul tau va fi cel de a scapa. Incerca sa faci acest lucru intr-o maniera sanatoasa. Du-te sa vezi un film sau sa citesti o carte. Evita sa cazi prada tentatiei de a iti alina supararea in alcool sau mancare. Acest lucru iti va rezolva problemele doar temporar. Cand vor reaparea din nou, pot fi chiar mai greu de manevrat.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

O persoana apropiata vine cu o idee de afacere care iti surade, insa pe tine te-ar incanta daca s-ar umple conturile peste noapte. Din pacate se pare ca nu exista nicio afacere minune pentru a te ajuta sa te imbogatesti imediat, insa cu un strop de rabdare si multa chibzuinta, vei putea creste considerabil veniturile familiei.

Horoscop Balanta 23.07.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului