Horoscop Horoscop Balanta 25.02.2021

Aceasta zi nu este una prea buna pentru a te implica in unele investitii deoarece exista riscul sa iesi in pierdere. Ar fi bine sa tii cont de sfaturile unei cunostinte ce se dovedeste a fi mai experimentata in afaceri decat esti tu. La serviciu vei deveni putin mai incordat in urma unei intalniri de afaceri unde ai avut unele probleme de comunicare cu un anumit partener de afaceri.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Vei simti nevoia sa iti consumi energia fizica, asa ca te vei apuca sa faci o serie de exercitii. Aceasta zi ar fi ideala sa te relaxezi intr-o sala de gimnastica. Participa la o activitate sportiva pe care o consideri destul de potrivita pentru tine. Exista posibilitatea sa cunosti o persoana destul de interesanta cu care vei lega o prietenie de durata.

Horoscop Balanta 25.02.2021

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului