Horoscop Horoscop Balanta 25.09.2021

Evadarea din aceasta lume agitata este unul dintre lucrurile tale preferate, mai ales atunci cand simturile tale iti spun ca este timpul sa iti iei o pauza. Daca esti dornic sa ajungi acasa, fa in asa fel incat sa o poti face. Imbraca-te cu hainele cele mai confortabile si pregateste-ti una din acele mese minunate pe care le-ai putut intotdeauna pregati in cel mai scurt timp. Uita-te la videoclipul tau preferat si stai intins in pat alaturi de un pahar de vin.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Pastreaza-te astazi, poti sa faci o multime de lucruri doar daca te gandesti la ele. S-ar putea sa simti un nor incetosat dar aceasta este emotia ta vorbind. In mijlocul tuturor cautarilor, al proceselor mentale si a problemelor legate de locul de munca, ai un sentiment ciudat. E in regula sa plangi. Recunosti ca emotiile sunt o parte importanta pentru tine. Ele merita atentia ta.

Horoscop Balanta 25.09.2021

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului