Horoscop Horoscop Balanta 26.03.2020

Calatoria scurta in cartierul tau poate fi facuta astazi aproape imposibila de factori pe care nu ii poti controla cum ar fi traficul. Daca ai comisioane de facut, amanele. Daca poti, mergi cu bicicleta. Daca trebuie sa mergi in masina, totusi, asigura-te ca ai muzica preferata cu tine, astfel incat sa poti face ceva in timp ce astepti in trafic. Altfel, vei innebuni cu plictiseala.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 23 – 29 martie 2020

Astrele își stau alături săptămâna asta. Începe o perioadă prielnică pentru angajamente în plan sentimental, logodna, căsătoria, mărturisirea dragostei sincere sau reînnoirea acelor legături stabile dar pe care s-a așezat puțin câte puțin praful.
La service îți aperi teritoriul cu înverșunare și o faci pentru că ești stăpân pe situație și nu vrei să lași pe alții să strice ce ai clădit tu până acum. O fi greu, dar este justificat pentru că tu ești o persoană responsabilă și ai reputația că duci la bun sfârșit tot ce ace începi.
Cu o gândire pozitivă si cu mult optimism vei reuși să îți bați destinul, așa cum l-ai cunoscut până acum. Ține de felul tău de a fi să reușești și nu ai de ce să îți faci probleme.

Horoscop Balanta luna martie 2020

Balantelor aceasta luna le rezerva noi provocari acestia reusesc sa-si atinga scopurile ,si sa stabileasca noi obiective , Acest inceput de luna va poate ridica la un alt nivel profesional .Balantele trebuie sa nu cedeze, acum e timpul sa rastoarne munti , ca mai apoi si savureze victoria . E timpul pentru discutii indelungate, discutii de suflet,care ii ajuta pe nativi sa isi fixeze lucrurile in minte fiecare pe raftul sau . De asemenea e momentul perfect sa inceapa o noua activitate cum ar fi practicare unui sport sau altei ocupatii cara ii ajuta sa stea cu ei insasi .
In ceea ce priveste viata amoroasa, aici incepe o perioada mai dificila, apar conflicte , balantele sunt indecise , nu stiu exact ce isi doresc, in ciuda tuturor lucrurilor in finalul lunii ei se potolesc si gasesc stabilitate in partenerul sau .
Pentru multi dintre reprezentantii acestei zodii va fi o luna decisiva in care isi vor face planuri pentru viitor ,vor lua decizii de lunga durata si vor realiza pentru cine merita sa depuna efort si pentru cine nu.

Horoscop de ieri

Grijile financiare ar putea sa te faca sa plangi astazi. Acest lucru este nefericit, deoarece problemele tale sunt probabil neplacute. Poate fi nevoie de cateva ajustari, dar nimic care nu se poate repara pentru cateva zile. Gaseste ceva ieftin, dar fascinant de facut, cum ar fi cititul sau vizionarea unui documentar. Vei uita de necazurile tale si vei invata ceva intre timp. O data ce treci peste aceasta perioada, ar trebui sa o vezi in perspectiva adecvata. Relaxeaza-te!

Horoscop Balanta 26.03.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului