Horoscop Horoscop Balanta 26.04.2021

Munca acasa ar putea fi dificila astazi, mai ales daca finalizezi o afacere. Alti membri ai gospodariei vor veni si vor pleca, trantind usile, punand intrebari, aducandu-si prietenii. Daca faci treburile casnice, uita-le deocamdata si poti reveni la ele cand este mai linistit. Daca te apropii de un termen, inchide usa si spune-le celorlalti sa te lase in pace o vreme.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Senzualitatea ta este temperata astazi, cu o atingere a tipului mistic de senzatie romantica gasita in basme. Acest lucru ar putea fi neobisnuit pentru tine, dar partenerului tau actual ii va fi pe plac! Daca esti singur, probabil ca vei atrage o multime de atentii si vei intalni pe cineva nou si interesant. Ai grija sa faci efortul de a vedea persoana adevarata si nu doar o imagine romantica. Mult noroc!

Horoscop Balanta 26.04.2021

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului