Horoscop Horoscop Balanta 26.07.2017

In cazul in care unele probleme te-au tras in jos in ultimul timp, in aceasta zi esti pe cale sa iti recastigi toata energia fizica. Incearca totusi sa nu abuzezi de organismul tau pentru a evita alte complicatii. Daca vrei totusi sa iti revii la normal cu tot ceea ce faci, incearca sa o faci treptat.

Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

In incercarea de a fuziona cu infinitul, s-ar putea sa treci cu vederea cateva principii de baza ale vietii. Fii atent sa nu fii sedus de cei care vor sa fii implicat in drama lor. S-ar putea sa accepti de buna voie la inceput. Poate ca nici nu iti dai seama cat de adanc ai facut o gaura pana nu e prea tarziu.

Horoscop Balanta 26.07.2017

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului