Horoscop Horoscop Balanta 26.12.2019

Aceasta este o zi grozava pentru tine. Starea ta emotionala sufleteasca este uimitor de optima. Lucrurile ar trebui sa va curga pe calea ta si exista o stiinta instinctuala care te va ajuta sa navighezi prin orice puncte accidentale vei trece, daca este cazul. Profita de aceasta ocazie pentru a asigura promisiunile altor oameni si pentru a reduce planurile pe care intentionezi sa le indeplinesti

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 ianuarie 2020

Încă din prima zi a intervalului mania de a analiza totul în exces îți pune bețe în roate mai ales pe plan profesional. Pierzi foarte mult timp în fața unor lucruri ce sunt evidente și diseci firul în patru, când ar trebui să iei decizii rapide. Încearcă să îți controlezi aceste impulsuri, mai ales după ziua de marți când o sarcină îți revine în exclusivitate, deci nu te poți baza pe sprijinul cuiva.
La capitolul relații sociale, se anunță o întâlnire de bun augur cu o persoană din trecut. Poate fi vorba despre un prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme, iar revederea îți trezește multe sentimente plăcute. Este un moment bun și pentru împăcarea cu trecutul, altfel spus trecerea peste eșecurile sentimentale ce te-au urmărit mereu.

Horoscop Balanta luna ianuarie 2020

Luna aceasta iti rezeva noi provocari reusind sa stabilesti noi obiective si sa-ti atingi scopurile. Relatiile cu superiorii si cu cei mai in varsta vor fi excelente reusind sa-ti prezinti ideile si sa rezolvi probleme importante, ridicandu-te la un alt nivel profesional. Ai toate sansele sa rastorni muntii si apoi sa sarbatoresti victoria. Oamenii din jurul tau sunt mai cooperanti si iti vor oferi ajutor ori de cate ori ai nevoie. Vei fi mai otimist si vei reusi sa privesti lucrurile intr-o perspectiva mai larga, rezolvand aproape toate problemele pe care le aveai. In ceea ce priveste dragostea stii exact ceea ce iti doresti si daca esti deja intr-o relatie vei rezolva eventualele conflicte pe care le aveai gasind stabilitate in partener.

Horoscop de ieri

Vizitatorii de astazi te-ar putea angaja in discutii despre modalitati inovatoare de a-ti creste veniturile. Acest lucru poate fi posibil fie prin utilizarea computerelor, fie prin alte forme de tehnologie moderna. S-ar putea sa descoperi ca ai un talent pentru o astfel de activitate pe care nu ai realizat-o niciodata. De asemenea, s-ar putea sa te incurajeze sa mergi la o intalnire sau o prelegere pe aceasta tema.

Horoscop Balanta 26.12.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului