Horoscop Horoscop Balanta 27.08.2019

In aceasta zi vei avea parte de surprize mai putin placute ce iti vor strica buna dispozitie. Daca ti-ai planificat sa pleci intr-o calatorie, ar fi bine sa verifici cu atentie daca ti-ai pus totul in bagaje. Exista riscul sa pierzi unele documente importante sau o suma de bani. Incearca sa fii precaut si ai grija in locurile pe care le vei vizita.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 02 – 08 decembrie 2019

Saptamana aceasta iti doresti sa te implici in activitati caritabile sau sa lucrezi voluntar pentru o cauza care ajuta copiii. Vei arata mai atractiv in ochii celorlalti si iti vei spori popularitatea. Te vei simti multumit sa-i ajuti pe ceilalti si sa pui nevoile altora inaintea ta.
Vei fi tolerant cu orice situatie provocatoare de care ai putea avea parte.
Este momentul perfect pentru a adopta un animal de companie sau pentru a face alte modificari importante in viata ta.

Horoscop Balanta luna decembrie 2019

In aceasta luna veti demonstra tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Daca doresti sa maresti inaltimile succesului, ar trebui sa iti pastrezi sentimentele sub control. Partenerul de viata sau de afaceri se poate dovedi benefic pentru tine. Intreprinderile comune vor avea succes pentru tine si vei putea experimenta satisfactie mentala la sfarsitul zilei.

Horoscop Balanta 27.08.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului