Horoscop Horoscop Balanta 28.08.2020

In anumite conditii, timiditatea poate fi atragatoare, dar in cazul tau este cu siguranta un minus pentru ca nu iti poti exprima liber opiniile. Exact atunci cand cineva iti cere parere,a nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui si te pierzi complet. Acest fapt care nu este de bun augur mai ales intr-un moment important. Incearca sa ai incredere in tine.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Ai avut o dorinta secreta pentru cineva pe care crezi ca te considera doar un prieten? Nu te mira daca astazi afli altfel. Acesta este o zi in care pasiunile ascunse pot fi brusc dezvaluite - iar prietenul tau ar putea sa dezvaluie neasteptat o atractie clandestina pentru tine! Singurul dezavantaj este ca uneori poate fi dezamagitor cand fanteziile devin realitate. Fa-ti nota de reactia ta inainte de a merge mai departe.

Horoscop Balanta 28.08.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului