Horoscop Horoscop Balanta 28.10.2019

Iti plac oamenii, dar uneori pot fi foarte critici. Astazi este dificil sa te integrezi intr-un grup. Este posibil ca dinamica de grup sa nu te atraga. Tot ce vrei sa faci este sa te desparti de rutina de zi cu zi. Incearca sa depasesti acest sentiment si sa iti observi rezistenta. Incearca sa iti gasesti locul in grup.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 09 – 15 decembrie 2019

Picioarele tale o iau pe un drum diferit cu toate ca capul iti spune altceva. Pierzi energie luptandu-te cu gandurile tale si ar fi cazul sa faci pasi inapoi. Este posibil ca in aceasta saptamana sa intalnesti o persoana creativa si indrazneata care sa-ti schimbe planurile de viitor. Apar propuneri profitabile daca esti dispus sa iti asumi un risc. Vei fi mai organizat in ceea ce priveste banii si alte domenii ale vietii. Este posibil sa primesti anumite propuneri de la partenerul de viata, dar pentru aceasta saptamana, cel mai indicat ar fi sa va organizati prioritatile inainte de a va plimba sub apus de soare.

Horoscop Balanta luna decembrie 2019

In aceasta luna veti demonstra tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Acesta este genul de zi care face ca norocul sa iti vina in cale, mai ales in ceea ce priveste relatiile. Poate ca un prieten te va prezenta unei persoane exceptionale care poate sa te ajute sa iti indeplinesti fanteziile profesionale. Sau poate partenerul tau te va surprinde cu un cadou atent. Cu toate acestea, norocul tau se manifesta. Ai incredere ca aceasta va fi o zi minunata.

Horoscop Balanta 28.10.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului