Horoscop Horoscop Balanta 28.12.2020

Partenerul de viata te va incuraja sa faci unele planuri de viitor pentru familie. In cazul in care nu esti sigur de deciziile pe care esti nevoit sa le iei poti cere ajutorul unor prieteni apropiati. Nu uita ca ai nevoie sa te odihnesti pentru a nu avea probleme de sanatate.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Nu te lasa prada melancoliilor de moment si ruina ziua celor dragi. Varianta ta melancolica este ursuza si tacuta asa ca cei din jur se pot simti stingheriti in prezenta ta. La capitolul finante esti mai precaut decat de obicei pentru ca apar mereu cheltuieli la care nu te-ai fi asteptat.

Horoscop Balanta 28.12.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului