Horoscop Horoscop Balanta 29.05.2020

O persoana de sex opus va veni cu o veste minunata in aceasta zi. Se pare ca ai fost ales sa pleci intr-o calatorie alaturi de persoana iubita. Vestea te va bucura si exista riscul ca din cauza euforiei sa uiti anumite lucruri ce trebuiau facute in aceasta zi. Incearca sa te concentrezi asupra sarcinilor pe care le aveai altfel risti sa fii penalizat. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu cu un coleg.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Este posibil ca emotiile tale sa fie ceva mai neplacute. Ar putea fi greu pentru tine sa te concentrezi pe orice in aceasta zi. Lucrurile continua sa se schimbe de la un subiect la altul, cu putina implicare a anumitor persoane. Se pare ca alte persoane nu sunt apte sa fie simpatice cu sentimentele tale, asa ca nu te astepta sa fie asa. Este o zi buna sa te concentrezi asupra sentimentelor tale.

Horoscop Balanta 29.05.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului