Horoscop Horoscop Balanta 29.08.2020

Cineva apropiat de tine ar putea fi tacut fara un motiv aparent astazi. Ceva il deranjeaza ingrozitor si parca nu vrea sa vorbeasca despre asta. Esti dispus sa asculti sau sa il ajuti, dar nu incerca sa te implici mai mult. Foloseste-ti intuitia pentru a simti ce se intampla si fa tot ce poti pentru a atenua situatia. Eforturile tale nu vor trece neobservate sau neapreciate.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Sarcinile banale, inclusiv comisioanele si raspunsul la corespondenta, s-ar putea sa te plictiseasca toata ziua. Este probabil sa fii nelinistit si puternic tentat sa arunci totul si sa mergi undeva sa te distrezi. Uita-te bine la ceea ce faci si incearca sa judeci obiectiv cat de important este sa o faci acum. Daca nu este atat de important, atunci lasa totul deoparte. Probabil ca trebuie sa te relaxezi!

Horoscop Balanta 29.08.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului