Horoscop Horoscop Balanță 3 – 9 iunie 2013

Este o săptămână cât se poate de bună pe plan profesional, ți se recunosc public meritele și te simți mai apreciat ca niciodată. De aici și până la momente adevărate de glorie mai este un mic pas pe care îl vei face în următoarea perioadă. Miercuri și joi vei afla că unii colegi de muncă te cam bârfesc și deși te superi în sinea ta nu ripostezi, ești conștient că momentele tale excelente îi fac să spumege de invidie.

Singurul sector care te nemulțumește cu adevărat, mai ales după mijlocul săptămânii este cel familial. Conflictele dintre membrii familiei, la care iei fără să vrei parte, te fac să devii tensionat și iritat. Nu îți place rolul de arbitru între certăreții familiei, așa că te faci dispărut întregul weekend.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 23.03.2019

O mai buna comunicare ar trebui sa iti deschida calea pentru avansarea personala si profesionala. S-ar putea sa ajungi la o intelegere noua cu colegii sau poti obtine unele echipamente de ultima ora care sa permita functionarea mai eficienta a operatiilor. Relatiile romantice se imbunatatesc, poate din cauza comunicarii sporite. Intuitia iti poate oferi un avantaj atunci cand te ocupi de altii.

Horoscop de ieri

O schimbare brusca pe plan personal sau profesional ti-ar putea veni in cale. Poate vei obtine o noua oportunitate de angajare sau te vei intalni cu cineva care iti va schimba viata. Aceasta este o zi buna sa savurezi norocul si noile inceputuri. Ele arata o promisiune de durata pentru o vreme. Relaxeaza-te si bucura-te de optimismul si entuziasmul care le ai pentru viitor.

Horoscop Balanță 3 – 9 iunie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului