Horoscop Horoscop Balanta 31.05.2020

In aceasta zi simti nevoia sa clarifici niste aspecte ale unei colaborari si chiar sa renunti la aceasta daca e cazul. Oricum, este momentul potrivit sa tragi linie si sa te uiti pe cine pastrezi langa tine si in ce conditii. Exista posibilitatea ca proiect profesional sa fie incetinit, asa ca e nevoie de rabdare in acest sens.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Incearca sa ai astazi o perspectiva pozitiva, optimista. Adopta o atitudine de recunostinta si priveste inainte pentru a vedea frumusetea din tot ce te inconjoara. Aceasta este o zi buna pentru a aprecia ceea ce ai obtinut, in special persoanele care te iubesc. Complimenteaza-i pe ceilalti si lasa-i sa stie cat de mult inseamna pentru tine. Aceste cuvinte si fapte vor avea un efect de zdrobire care iti va aduce o mare parte de noroc.

Horoscop Balanta 31.05.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului