Horoscop Horoscop Capricorn 02.12.2016

Cineva pe care ai cunoscut acum ceva vreme se poate deplasa departe sau va disparea din viata ta. Se poate ca acea persoana sa fie nevoita sa se mute in alt oras sau poate intr-o alta tara. Vei tine probabil legatura prin telefon sau e-mail, dar niciodata nu va mai fi la fel, cel putin nu pentru o lunga perioada de timp. Exista posibilitatea sa cunosti persoane noi si te vei simti mai bine.

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

Horoscop saptamanal Capricorn 17 -23 iunie 2019

Esti gata pentru un progres major, grație sprijinului venit din aspecte care guvernează familia și romantismul. Cheltuielile tale au scăzut încet, dar constant, iar acum este timpul să ai o mică distracție controlată. Prietenii și rețelele tale sociale ar putea dori să intre în acțiune, dar asigura-te că este clar că trebuie să plătească propriul drum. Înlăturarea conflictului potențial în acest fel va salva relația. Incearca sa indepartezi nicvelul de stres cu un exercitiu care te inveseleste.
Ceea ce faci pentru corpul tau trebuie să faci și pentru spiritul tau. Tipul de energie pe care îl avem vine în mare măsură din activitățile la care alegem să participăm – alegeți ceva care vă face să zâmbiț, cum ar fi elergarea cu prietenii sau aerobicul!

Horoscop Capricorn luna iunie 2019

              Acum vei constata cât de importante sunt odihna și relaxarea. Tu știi acest lucru, dar nu prea i-ai dat importanță în ultima perioadă. E momentul să dai ceva mai multă importanță grijei de sine, pentru că așa vei reuși să le faci pe toate mai bine, mai desăvârșit.

              Spre mijlocul lunii, se pot ivi și unele noutăți, care te vor captiva, mai ales că nu sunt chiar de așteptat. Nu trebuie să disperi, e necesar să le iei rând pe rând și vei reuși să le aliniezi pe făgașul correct.           

Și unele aspect ale vieții affective te vor provoca, in ultima săptămână a cestei luini, cu toate că ești pregătit din toate punctele de vedere și ai destul curaj, nu trebuie să te lași atras în concluzii immediate. Ai resursele necesare să faci față și de data asta. Chiar vei simți că faci parte dintr-un nou început de traiectorie.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi minunata pentru a face o plimbare sau o investitie. Norocul si prosperitatea sunt in favoarea ta si ai ocazia sa iei niste decizii financiare foarte profitabile. Intuitia ta este in concordanta cu ceea ce trebuie sa faci. Fa cea mai buna afacere posibila si asigura-ti un viitor corect si sigur.

Horoscop Capricorn 02.12.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului