Horoscop Horoscop Capricorn 26.04.2016

Nu se poate spune cu adevarat ca iti este greu sa iei decizii referitoare la viata ta amoroasa. Esti o persoana pasionata si crezi in dragoste la prima vedere. Esti, probabil, cel mai spontan amant din cercul tau social. Adaugand la asta, intri intr-o perioada in care emotiile tale vor creste. Toate elementele sunt la locul lor, pregatite pentru a da viata creativitatii in fiecare aspect al vietii tale.

Horoscop saptamanal Capricorn 18 – 24 noiembrie 2019

Atmosfera planetara din aceasta saptamana te va face sa fii extrem de senzual. Vei fi mult mai sensibil fata de sentimentele altor oameni ceea ce te va face extrem de vulnerabil. Se va produce o schimbare in ceea ce priveste modul de a vedea lumea. Acorzi o atentie deosebita familiei ceea ce le va aduce multa fericire. Un anumit eveniment din aceasta saptamana vor fi ca o lectie de invatare pentru viitor.

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019

Luna aceasta va fi favorabila pentru dezvoltarea relatiilor profesionale si personale cat si pentru calatorii.
Vei avea planuri de a face schimbari in casa in care locuiesti, de a moderniza sau chiar de a schimba locuinta.
Anumite probleme care pot aparea acasa sau la serviciu, nu te vor lua prin surprindere; te asteptai ca ele sa se intample deoarece sunt rezultatul unor actiuni pe care le-ai luat in trecut.
Este o luna buna pentru crearea unei noi relatii romantice, a carei dezvoltare depinde de tine. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, vor prefera sa petreaca mai mult timp acasa alaturi de persoana iubita.

Horoscop de ieri

Un eveniment social de astazi te-ar putea pune in contact cu cativa prieteni vechi care inseamna mult pentru tine. Ocazia va fi foarte calda si prietenoasa, desi s-ar putea sa te simti putin supus. Nu conteaza! Uneori tacerea este preferabila vorbirii fortate.

Horoscop Capricorn 26.04.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului