Horoscop Horoscop Fecioara 06.06.2020

Posibilitatea sosirii vizitatorilor in aceasta zi, probabil in legatura cu o activitate de grup sau eveniment social pe care speri sa o gazduiesti in viitor, te-ar putea pune la curatenie si poate te va incuraja sa faci chiar si o mica redecorare. Mai mult de o persoana incearca sa te contacteze, iar toti cei care vor fi prezenti vor avea idei interesante si informatii utile. Pana la sfarsitul zilei, energia si entuziasmul tau ar trebui sa fie mult mai mari decat au fost dimineata.
Type a message

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Exista posiblitatea ca in aceasta zi sa apara diverse obstacole care pot provoca intarzierea unor rezultate mult asteptate. Acest aspect iti poate afecta starea de spirit, pana la depresie. Nu te lasa prada sentimentelor negative! Fii increzator in simturile tale.

Horoscop Fecioara 06.06.2020

fecioara

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului