Horoscop Horoscop Leu 05.07.2022

Ar fi bine sa te astepti sa cunosti pe cineva nou, care va fi o influenta imensa in viata ta si probabil in cariera ta. Daca ai fost frustrat de lipsa ta de progres pana in scara companiei, ia-ti astazi inima-n dinti. Este posibil ca aceasta persoana noua sa iti arate un alt drum. In ciuda frustrarii tale, ar trebui sa lucrezi in mod obisnuit. Esti pe calea cea buna, chiar daca acum ai anumite indoieli.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Lucrurile par sa mearga destul de bine pentru tine in multe privinte. Gandirea ta este clara si emotiile sunt sub control dar si piesele puzzle-ului se potrivesc la locul lor. Este timpul tau sa profiti de acest noroc si sa il transformi in ceva urias. Ai puterea de a face orice sa se intample - mai ales acum.

Horoscop Leu 05.07.2022

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului