Horoscop Horoscop Leu 06.01.2021

Astazi este o zi minunata pentru a scapa de lucrurile care iti aglomereaza viata. Treci la miezul problemei si nu mai bate pasul pe loc. Emotiile tale se pot simti putin mai negative decat de obicei, dar realizeaza ca poti folosi acest lucru in avantajul tau. Atitudinea ta sobra poate ajuta la luarea unor decizii extrem de practice si bine fundamentate.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Este un lucru bun ca esti o fire flexibila, mai ales azi. Puterile tale de adaptare vor fi puse la incercare in timp ce te afli inconjurat de emotii schimbatoare si atitudini de incapatanare. Nu te agata de ideea de a obtine raspunsuri de la oameni azi, sunt la fel de confuzi ca si tine despre anumite probleme. Poarta-te cat mai normal si actioneaza astfel incat sa obtii ce voiai.

Horoscop Leu 06.01.2021

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului