Horoscop Horoscop Leu 06.09.2020

Nu este o idee buna sa vorbesti astazi in spatele altor persoane. Daca ai o problema cu cineva in special, spune-i direct si evitadorinta de a barfi. Mentinerea increderii este extrem de importanta in acest moment. Aceasta atitudine iti va deschide multe usi. Crede ca cu cat ii iubesti pe ceilalti, cu atat ti se va intoarce mai multa dragoste.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Prietenii care sunt ca niste frati iti amintesc ca trebuie sa ai o cauza serioasa daca vei fi rebel. Gasirea unor modalitati originale si inventive de a interactiona cu omenirea este modul in care te simti cel mai autentic. Cand exprimi constructiv aceasta idee, actiunile tale sunt libere de judecata pentru ca sunt pentru binele tuturor. Fii sincer atat cu tine dar si cu cei din jur.

Horoscop Leu 06.09.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului