Horoscop Horoscop Leu 08.11.2019

Tendintele pe termen lung ajung la un punct culminant important acum. Aceasta perioada dramatica este evidentiata de cantitatea adaugata de informatii care iti este aruncata in drum. Incerca sa faci mici ajustari la directia pe care o urmezi care sa incorporeze aceste informatii noi. Fii constient si relatiile tale vor fi mult mai bune.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 20 – 26 ianuarie 2020

Comportamentul nevrotic din prima parte a saptamanii se datoreaza acumularii de presiune intensa pe care o vei simti din cauza unei persoane din cercul tau de prieteni. Spre sfarsitul saptamanii vei simti o stare de liniste si un sentiment de echilibru interior. Este momentul perfect pentru a rezolva problemele personale sau din relatiile recente.

Horoscop Leu luna ianuarie 2020

Datorita faptului ca luna aceasta vezi totul foarte clar , va fi o perioada extraordinara de inflorire pe plan profesional. Vei gasi limpezime si in anumite situatii conflictuale care pana acum pareau iremediabile. Datorita muncii, lina aceasta vei avea multa energie si de cele mai multe ori lucrurile par sa iasa bine destul de simplu. Din punct de vedere sentimental ai toate sansele sa te intalnesti fata in fata cu trecutul, care pare sa-ti dea ceva emotii. Daca vei gandi rational vei ajunge la concluzia ca ceea ce a fost in trecut acolo trebuie sa ramana, si asta ar fi o idee foarte buna.

Horoscop de ieri

Probabil iti place sa explorezi adancurile cele mai interioare ale propriei naturi umane. Totusi, astazi, poate trebuie sa fii ceva mai rational. In viata personala, te poti simti ca si cum ai fi fost batut la propriul tau joc si asta te-a slabit. De ce sa nu profiti de asta pentru a iti aduce partenerul cu tine intr-una din calatoriile spre interiorul tau ?

Horoscop Leu 08.11.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului