Horoscop Horoscop Leu 09.01.2020

Cea mai buna lectie pe care o inveti astazi nu o vei gasi in acelasi loc. Vei fi nevoit sa te muti mai departe de zona ta de confort pentru a obtine strictul necesar. Experimentarea este cheia pentru a te mentine activ in aceste momente, asa ca ar fi bine sa incerci cateva trucuri noi. Din greseli, iti vei perfectiona in cele din urma tehnica si iti vei stabili o noua practica.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai noroc de faptul că întâlnești niște persoane altruiste săptămâna acesta care sunt gata să te ajute a te descurca cu tot ceea ce înseamnă sarcinile de la locul de muncă. Prețuiești noile cunoștințe pentru că se oferă chiar să facă unele lucruri în locul tău. Prietenii se vor simți dați la o parte pentru că vorbești întreaga zi despre noile persoane pe care le-ai întâlnit și cât de bine te înțelegi cu ele și dincolo de sfera profesională.
Ai tendința să fii destul de arogant cu o persoană din familie care nu ocupă o poziție la fel de importantă ca a ta. Îl tratezi de sus și chiar faci niște glume răutăcioase care nu îi vor încânta pe restul membrilor familiei. Ai grijă cu o astfel de atitudine pentru că la sfârșitul săptămânii apar nori negri deasupra căminului tău.

Horoscop Leu luna iulie 2020

Nativii din zodia Leu li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Lumea iti este larg deschisa astazi asa ca profita de toate lucrurile care ti se ofera. Poate ca nu iti dai seama, dar ai o multime de fani loiali. Lucrurile pe care le spui si le faci ii afecteaza pe altii. Aceasta este o zi fantastica in care sa preiei sarcina si sa-i conduci pe altii care par sa se plimbe. Mintea ta fundamentata si perspectiva solida sunt active incredibile in orice situatie.

Horoscop Leu 09.01.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului