Horoscop Horoscop Leu 11.01.2020

Stii si tu zicala „Daca la inceput nu reusesti, incearca, incearca din nou”. Dar nu poti sa nu simti ca ai incercat si iar incercat dar fara folos. Totul este pe cale sa se schimbe, in timp ce incepi sa culegi roadele ostenelilor tale. Te poti astepta sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva noua, neobisnuita. Acest lucru iti va permite sa eviti obstacolele care te-au blocat recent. Acorda-le o atentie suplimentara astazi si ia-ti o nota mentala, daca nu una fizica, a oricarei idei neobisnuite pe care o ai.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 06 – 12 aprilie 2020

Diversitate este ceea ce primesc nativii acestui semn sua altfel spus primesc vești amestecate. Una caldă, două reci este proporția acestei săptămâni. Pe la mijlocul intervalului vor avea de-a face cu niște situații destul de neplăcute în familie și sunt nevoiți să ia decizii cât mai rapide și potrivite. Cu asemenea stres, este foarte posibilă o cădere nervoasă la sfârșitul săptămânii.

Relaxarea în această săptămână de-a dreptul istovitoare nu își găseşte locul. Când iau decizia să se destindă telefonul sună și alte lucruri neplăcute ajung la urechile nativilor din acest semn zodiacal. Weekend-ul este mai lipsit de evenimente și marchează începutul unei perioade mai puțin tensionate.

Horoscop Leu luna aprilie 2020

Leii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Cand te-ai trezit in aceasta dimineata, este posibil sa fi simtit o stare de spirit opresiva atarnand in aer. Din pacate, acea neclaritate de intelegere si conflict poate probabil sa dureze toata ziua. Cu toate acestea, acest moment este ideal pentru a vorbi despre orice te deranjeaza! Nu fi timid in a alege calea de razboi astazi. Daca nu, este posibil sa fii tinta unui atac surpriza.

Horoscop Leu 11.01.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului