Horoscop Horoscop Leu 13.02.2020

In ultima perioada ai parte doar de succes in tot ceea ce faci. Dezavantajul este ca sarbatorirea excesiva si suprasolicitarea cu alimente si a bauturi ar putea sa te faca sa te simti putin rau fizic. Cu toate acestea, starea ta de spirit ar trebui sa fie inca foarte ridicata si ar trebui sa fii puternic motivat sa continui tot ceea ce a adus rezultate pozitive. Lasa-ti imaginatia sa curga liber si continua sa faci ceea ce iti place.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa descoperi un talent neexploatat anterior, poate un dar artistic. Acest lucru ar putea fi palpitant, dar probabil va fi nevoie de ceva obisnuinta. Primele tale eforturi ar putea fi tentative si incerte, dar asta se intampla de obicei cand inveti o noua abilitate. Nu te descuraja inca! Acorda-ti timp. In cele din urma, probabil ca iti va placea ceea ce faci.

Horoscop Leu 13.02.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului