Horoscop Horoscop Leu 16.03.2020

Fii atent sa nu barfesti prea mult cu prietenii si colegii tai. Este distractiv sa razi si sa faci schimb de povesti, dar reaminteste-ti faptul ca adevarul intr-o poveste este diminuat si schimbat de fiecare data cand se repeta. Daca barfesti prea mult, prietenii tai pot incepe sa se intrebe ce spui despre ei atunci cand nu sunt acolo. In cele din urma, acesta nu este un comportament sanatos. Gandeste-te la asta.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai noroc de faptul că întâlnești niște persoane altruiste săptămâna acesta care sunt gata să te ajute a te descurca cu tot ceea ce înseamnă sarcinile de la locul de muncă. Prețuiești noile cunoștințe pentru că se oferă chiar să facă unele lucruri în locul tău. Prietenii se vor simți dați la o parte pentru că vorbești întreaga zi despre noile persoane pe care le-ai întâlnit și cât de bine te înțelegi cu ele și dincolo de sfera profesională.
Ai tendința să fii destul de arogant cu o persoană din familie care nu ocupă o poziție la fel de importantă ca a ta. Îl tratezi de sus și chiar faci niște glume răutăcioase care nu îi vor încânta pe restul membrilor familiei. Ai grijă cu o astfel de atitudine pentru că la sfârșitul săptămânii apar nori negri deasupra căminului tău.

Horoscop Leu luna aprilie 2020

Leii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Incearca sa te simti in largul tau astazi. Aminteste-ti ca pacea interioara este o parte importanta a sanatatii tale si mentinerea acestei linii de baza este esentiala in timpul acestei pandemii. Gaseste pacea prin reflectie si o recenzie linistita a locului in care te afli. In loc sa te concentrezi asupra lucrurilor materiale, concentreaza-te mai mult asupra starii tale emotionale. Altii vor dori probabil sa se simta sensibili si plangatori, asa ca fa-i sa ti se alature in acest exercitiu.

Horoscop Leu 16.03.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului