Horoscop Horoscop Leu 17.06.2017

Datorita unor proiecte pe care le-ai finalizat recent, sefii vor dori sa iti ofere o suma de bani in plus pe langa salariu. Prietenii te vor invita sa petreceti un weekend in aer liber, poate la o mica escapada la padure unde veti face un foc de tabara alaturi de un gratar. Ar fi bine sa nu refuzi invitatia si sa incerci sa scapi de problemele acumulate din ultimele zile.

Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna octombrie 2020

In prima parte a lunii te vei simti confunz atunci cand trebuie sa iei anumite decizii si ar trebui sa ceri sfatul unor persoane mai in varsta din familie pentru a face fata provocarilor si situatiilor dificile.
Este o perioada potrivita pentru a face economii sau a investi intr-o proprietate.
Daca nu te ridici la nivelul asteptarilor partenerului sau ii vei refuza o propunere legata de viitor, exista sanse mari de dispute. Incearca sa fii rabdator pentru a nu va distanta din motive lipsite de importanta.
In timp ce Mercur se confrunta cu Saturn vei constata ca ceva sau cineva in care ai fost interesat sa investesti nu este tocmai asa cum te asteptai.

Horoscop de ieri

Astazi vei dori sa te rupi de civilizatie si vei planifica sa petreci acasa o seara linistita alaturi de cineva special. Ar fi bine sa iti faci provizii de popcorn, bautura si cateva filme bune pentru a va putea relaxa cat mai bine.

Horoscop Leu 17.06.2017

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului