Horoscop Horoscop Leu 21.05.2020

Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa ai parte de o vizita surpriza din partea unui prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult timp. Ai multe de povestit si de ascultat, iar discutia in sine te bine dispune. La serviciu ai de-a face cu un coleg extrem de incapatat si plin de sine, dar nu este cazul sa-i dai atentie pentru ca la capitolul competenta il depasesti.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 14 – 20 septembrie 2020

In timpul saptamanii vei intalni oportunitati, persoane uimitoare si chiar posibilitatea de a calatori. Singurul lucru pe care nu il poti avea este, rezultatul efortului tau. Evident, nu esti prea incantata de acest lucru. Chestiunile practice, financiare si domestice necesita atentia ta, dar, sunt usor de rezolvat.

Horoscop Leu luna septembrie 2020

Energia este propice pentru munca, așa că aduna-ti proviziile acum!
Marte în semnul tău îți oferă avantajul energiei pe care ți-o doreai si esti foarte dornic să te întorci la muncă. Simți schimbări acasă și în viața personală dupa prima saptamana a lunii, pe măsură ce Jupiter își încheie retrogradul.
Este un moment minunat pentru a întâlni oameni, dar nu este ca și cum ai fi dornic sa faci angajamente – vrei să păstrezi lucrurile ușoare și sa flirtezi, mai ales că Venus se conectează cu Uranus. Marte face legătura cu Uranus , găsindu-te pornind în aventuri neașteptate.
Îți place să fii distrat de persoane curioase și întâlnești niște oameni neașteptați, excentrici și încântați. De asemenea este o luna in care vei face schimbari neasteptate dar fantastice. Acesta este un moment uimitor pentru a aborda orice nesiguranta pe care o aveți cu privire la vorbirea în public – vă simțiți deosebit de fermecători și învatați să fiti voi în fața întregii lumi!

Horoscop de ieri

Vei observa ca un coleg de munca reuseste cu cateva vorbe sa te umple de indoieli ca si cum tot ceea ce ai facut sau spus pana acum, nu ar fi suficient de bun. Te lasi afectat de vorbele pline de rautate si uite asa ajungi sa nu mai fii multumit de tine ori de rezultatele tale, ba chiar dai inapoi de la unele activitati. Spre seara vei avea posibiliatea sa te intalnesti cu cineva din trecut cu care nu credeai ca te vei mai intalni.

Horoscop Leu 21.05.2020

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului