Horoscop Horoscop Leu 25.10.2019

Te-ai gandit sa lucrezi la o cariera de scriitor sau profesor? Daca da, aceasta este ziua pentru a incepe. Poate ca trebuie sa stai jos si sa incepi sa scrii sau vrei sa urmezi niste cursuri pentru a-ti imbunatati abilitatile. O serie de comunicari din tari straine ar putea sa iti vina de la oameni cu informatii care ti-ar putea schimba intr-un fel viata.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 09 – 15 decembrie 2019

Daca doresti sa faci unele modificari in ceea ce priveste cariera, aceasta este saptamana pefecta. Sectorul tau de comunicare se extinde, oferindu-ti abilitati de a intra in comunicare perfecta cu persoane cheie. Cercul tau social se va schimba pe masura ce vei elimina persoanele care nu te avantajeaza.
Alinierea planetara a saptamanii, este capabila sa iti faca o amintire memorabila in cazul in care te hotarasti sa faci o calatorie cu persoana iubita.

Horoscop Leu luna decembrie 2019

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Ve-ți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Aceasta este o perioada extrem de culminanta a lunii pe partea emotionala si este posibil sa nu ai un motiv aparent. Acesta este un moment in care orice emotii pe care le-ai stocat in interior sunt fortate sa iasa intr-un fel sau altul. Poate simti ca ai putin control asupra modului in care iti exprimi sentimentele. Forta din spatele emotiilor tale este imensa.

Horoscop Leu 25.10.2019

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului