Horoscop Horoscop Leu 26.03.2018

Exista posibilitatea sa iti faci planuri pentru a pleca intr-o vacanta de care chiar ai avea nevoie si vei fi foarte entuziasmat cu privire la aceasta calatorie. Planurile ar trebui sa mearga fara nici o problema pentru ca tu esti apt de a obtine totul cu cat mai putine erori. Prietenii din locuri mai indepartate s-ar putea sa te viziteze sau sa te cheme in vizita.

  • Horoscop Dragoste leu Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani leu Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste leu Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Leu 17 – 23 februarie 2020

Dacă săptămâna trecută simțeai că esti importmolit intr-un noian de zăpadă rece, săptămâna asta lucrurile vor lua o altă întorsătură. Energii pline de lumina te vor face sa te simti mult mai bine. Chiar dacă începutul de săptămănă nu este unul foarte optimist, pe masura ce vei avansa in timp, lucrurile se așează așa cum vă doreați mai demult.
Pot apărea mai multe posibilități de călătorie, săptămâna acesta iar romantismul poate fi o experiență încântătoare. Dacă vei lua în calcul să te întorci către cineva cu care ai mai ieșit, vei avea parte de acțiuni nebănuite. Lucrurile merg cu siguranță înainte pentru tine.
Te vei concentra foarte bine pe munca în echipă și negociere.
Vineri se întrevede o călătorie care îți va deschide noi oportunități. Fii gata să-ți depășești zona de comfort și numai lucruri bune vor urma în viitoarele săptămâni.

Horoscop Leu luna februarie 2020

Februarie 2020 se arata favorabil investitiilor in pietele imobiliare si de actiuni. Incearca sa nu ceri asistenta financiara in cursul acestei luni, deoarece nu vei putea returna valoarea acestui imprumut. Este probabil ca veniturile din chirii sa ofere stabilitate financiara nativilor leu. S-ar putea sa cheltuiesti o suma remarcabila pentru satisfacerea nevoii partenerului. Este prudent sa iti pastrezi cardurile de credit si de debit la indemana. Nu dezvalui nimanui datele de credit / cardul de debit, altfel s-ar putea sa pierzi banii castigati cu greu. Daca intentionezi sa investesti o cantitate uriasa de resurse intr-o afacere existenta, acesta nu este momentul potrivit pentru a continua cu aceasta idee. Probabil sunt sanse sa ai parte de pierderi care iti pot scutura stabilitatea financiara existenta. Vei lucra cu cea mai mare concentrare. La sfarsit, eforturile tale iti vor fi platite si vei putea urca scarile succesului si avansarii.

Horoscop de ieri

De obicei, esti o persoana foarte practica , dar astazi esti mai inclinat decat de obicei spre mistic. Problemele spirituale par extrem de atragatoare si te poti regasi gravitand spre librarii metafizice sau cautand discutii cu oameni care sunt bine documentati in astfel de chestiuni. De asemenea, iti faci imaginatia sa functioneze ore suplimentare. Cu totii trebuie sa evadam din cand in cand!

Horoscop Leu 26.03.2018

leu

Istoric Leuhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului