Horoscop Horoscop Rac 09.07.2018

Probleme posibile legate de relatii iti pot genera o stare de anxietate astazi. Prietenii sau partenerii te pot face brusc sa te simti ca si cum ai fi inchis intr-o cutie. Nu te grabi sa reactionezi, deoarece lucrurile nu ar putea fi ceea ce par. Foloseste-ti simturile puternice pentru a gandi lucrurile inainte de a le pune in aplicare. Pune intrebari si fii sigur de calea pe care vrei sa mergi inainte de a reactiona. Odata ce stii unde stai, esti obligat sa vezi calea pe care o ai de urmat.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop săptămânal Rac 18 februarie – 24 februarie 2019

În prima parte a săptămânii există posibilitatea să primești o ofertă  neașteptată, poate fi o ofertă de job sau alt tip de oportunitate. Tot acum se poate să se încheie un proiect mai vechi de pe urma căruia vei avea de cules unele avantaje. Dacă se va întâmpla să se închidă vreo ușă, nu e cazul să te sperii pentru că o alta se va deschide.

Pe plan social vei avea parte de un succes remarcabil în relația cu comunitatea de prieteni mai vechi dar se pare că vei aduce și persoane noi în grupul vostru. Starea acesta se va menține pentru mai multe săptămâni, prilej cu care vei aduce mai multa stralucire profilului tău, vei cunoaște oameni noi, vei pune soliții priprii în slujba celorlalți și vei cunoaște noi caractere.

Viața ta socială va avea și un impact important în cariera și te va face să stralucești chiar în proiecte pe care nu te gândeai să le abordezi vreodată.

Horoscop Rac luna februarie

Fii atent luna asta la cel de lângă tine, e posibil să provoci unele răni pe care ulterior le vei regreta. Nu e cazul să te agiți mai mult decât se cuvine. E o lună în care ești predispus să ataci, dar bine ar fi dacă ai reuși să transformi acestă atitudine în cuvinte simple și coerente care pot aduce mult mai multă lumină in cuplu. Chiar dacă vei simți că cel de alături vrea să aibă contrulul absolut, să se impună, intră mult în spațiul tău personal, nu uita că s-ar putea ca și tu să faci chiar același lucru. Evită astfel de momente, pentru că pot degenera într-un conflict sfâșietor.

Luna asta rămâi le fel de discret în tot ceea ce faci la serviciu, dar ai o mare putere de concentrare și sigur vei reuși să împlinești ce ți-ai propus. Vei fi foarte receptiv la tot ce vine spre tine și care țși poate folosi în viitor. Succesul pare să fie la el acasă cand vine vorba de studii sau de carieră pentru că vei face fată unei concurențe destul de puternice. Dacă vei controla emoțiile vei fi de succes.

O schimbare în plan profesional se poate să apară luna acesta, așa că hai, lasă urmele de îndoială la oparte și emoțiile și luptă.

Horoscop de ieri

Un partener s-ar putea sa se simta trist si trebuie sa-l inveselesti. Prea multe invitatii sociale ar putea veni astazi spre tine si s-ar putea sa trebuiasca sa mai refuzi unele. Este posibil sa nu ai chef de socializare si trebuie sa fii singur pentru a iti putea organiza gandurile. Unul dintre evenimente ar putea fi legat de afaceri si s-ar putea sa te simti obligat sa mergi. Nu te simti obligat sa stai prea mult.

Horoscop Rac 09.07.2018

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange