Horoscop Horoscop Rac 09.09.2020

Pe plan sentimental, exista posibilitatea sa te chinuie nostalgia dupa o relatie care nu a mers la momentul respectiv, dar tu ii vezi partile bune acum. Prietenii observa lipsa ta de contact cu realitatea si iti amintesc de faptul ca la momentul respectiv erai extrem de nefericit. Indiferent de ceea ce ti se spune, nimic nu te poate scoate din starea de melancolie.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Ai multa energie la dispozitie astazi, dar este neregulata si puternica. Ai puterea de a face schimbari majore si posibilitatea de a te elibera de orice restrictii care te impiedica. Imbratiseaza noile aspecte proaspete ale vietii tale care se potrivesc naturii tale iubitoare de libertate. Ofera sufletului tau sansa de a respira, in timp ce faci o lunga plimbare in natura in aceasta dupa-amiaza.

Horoscop Rac 09.09.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului