Horoscop Horoscop Rac 11.09.2020

O ruda dintr-o tara indepartata va veni astazi la tine si te va ruga sa o insotesti la un control medical. Se pare ca starea ei de sanatate nu ii permite sa se deplaseze singur. Nu te enerva si incearca sa iti amani sarcinile din aceasta zi. Cei implicati vor intelege situatia si nu iti vor reprosa nimic.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Fericirea domneste in timp ce tu si membrii din gospodaria ta va angajati in unul sau mai multe proiecte care ar putea face casa voastra mai vesela. Conversatiile calde si insotitoare implica schimbul de informatii interesante si va aduc mai aproape unul de celalalt. Vizitatorii ar putea veni astazi la tine si alte persoane te-ar putea suna cu stiri interesante. Este o zi buna pentru a organiza o petrecere improvizata. Bucura-te de ziua ta!

Horoscop Rac 11.09.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului