Horoscop Horoscop Rac 13.02.2018

Vei incepe un nou proiect ce te va ajuta sa avansezi in cariera. Ideile tale ingenioase vor fi apreciate de catre partenerii de afaceri. Spre seara vei fi invitat la un eveniment special de catre un prieten. Incearca sa fii prudent la anumite comentarii pentru a nu isca un conflict.

Horoscop saptamanal Rac 19 -25 august 2019

Călătoria ta din această săptămână include câteva lovituri și vânătăi în viața romantică și socială. Problemele legate de datorii, impozite, asigurare, mostenire, sau imprumuturi pot fi sursa problemelor.
Este timpul să săpați adânc în voi, astfel încât să puteți fi cât mai sincer posibil în cadrul relațiilor importante. Vorbeste din inimă și nu permite ego-ului tău, care nu dorește decât să arate bine, să-ți ia cuvintele ostatice.

Horoscop Rac luna august 2019

E o lună foarte bună, o lună în care vei simți cum stima de sine și încrederea capătă proporțiile satisfăcătoare pe care le așteptai, mai mult, chiar și din punct de vedere profesional și financiar, această lună vine cu surprise plăcute.
Să nu uiți că vei fi din ce în ce mai tentant pentru cei din jur, dar să nu te mândrești prea mult pentru că vei risca să nu mai fii tu, principalul motiv al bunei înțelegeri. Tot ce trebuie să faci este să rămâi tu însuți în tot cee ace faci și în tot cee ace afirmi, nu inventa și nu presupune nimic, nu e recomandat, ataât timp cât așa cum ești este deajuns.
Trebuie să cauți un pic de timp pentru o analiză retrograde, o analiză prin care să reușești să scoți la lumină tot ce până acum era depozitat și lăsat la uitare. Un astfel de bagaj nu te ajută și nu aduce nimic bun, scapă de presiunile din trecut și o să descpperi că acum e momentul ideal să o faci.
E momentul ideal să plantezi noi seminte în planul vieții tale, să dai șansă acelor idei și obiective care le țineai doar în tine până acum. Nu e nimic ce să nu poți îndeplini, doar trebuie să alegi momentul oportun să le declanșezi.

Horoscop de ieri

Acesta este exact genul de zi care iti place - intens si supraalimentat, la fel ca tine! Se pare ca exista un termen limita sau un proiect sensibil la timp. Vei avea multe de facut si nu ai mult timp in care sa le faci. Asta cand esti cel mai productiv. Aminteste-ti doar sa bei multa apa si sa mananci. Chiar si supereroii au nevoie de combustibil pentru a-si indeplini sarcinile eroice.

Horoscop Rac 13.02.2018

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului