Horoscop Horoscop Rac 13.09.2020

Astazi s-ar putea sa ai un sentiment ciudat ca ceva nu este in regula, poate in cartier sau cu un prieten sau ruda. Probabil ca acest lucru te va deranja toata ziua, asa ca ar putea fi o idee buna sa chemi aceasta persoana sau sa examinezi in alt mod problema. Probabil ca nu este nimic cu adevarat in neregula, dar cineva apropiat poate sa fi experimentat un soc de vreun anumit fel.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Datorita unor intamplari neasteptate, vei fi nevoit sa pleci mai tarziu la serviciu. Ar fi mai bine daca ai incerca sa iti anunti superiori de intarziere pentru a evita sa fii penalizat. Apeleaza la ajutorul unui coleg pentru a iti putea termina la timp sarcinile pe care le aveai.

Horoscop Rac 13.09.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului