Horoscop Horoscop Rac 14.04.2019

Astazi ar trebui sa iti pui o multime de intrebari importante. Universul te va impinge spre o calatorie de auto-descoperire. Daca vei rezista, nu vei avea o stare foarte buna. Poate doresti sa facilitezi aceasta perioada cu yoga sau meditatie. Poti incepe un jurnal de vis. Incearca sa te bazezi pe intuitie. Vei afla probabil ca deja ai raspunsurile.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 septembrie 2019

Alinierele planetare indica faptul ca in aceasta saptamana unii dintre voi isi vor schimba planurile de cariera incercand sa gaseasca o alta sursa de venit. Unii dintre voi vor experimenta si un val de nostalgie, amintiri si romantism. Prietenii si partenerii romantici isi vor dezvalui mai usor sentimentele iar cei dragi vor fi mai dispusi sa accepte idei noi. Pana la sfarsitul saptamanii vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste limitele, nevoile si asteptarile pe care le ai.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Ai putea primi un apel telefonic de la un prieten sau ruda cu care nu ai mai avut contact de mult timp. Aceasta persoana poate anunta o vizita si vei fi nevoit sa muncesti din greu pentru ca gospodaria ta sa fie un loc prezentabil. Probabil te vei bucura de vizita, dar anuntul iti provoca un haos temporar.

Horoscop Rac 14.04.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului