Horoscop Horoscop Rac 14.07.2020

Incepi sa regreti in aceasta zi anumite decizii pe care le-ai luat in trecut si iti imaginezi cum ar fi fost daca ai fi luat acea decizie. Ar fi indicat sa accepti ideea ca nu poti repara greselile din trecut si tocmai de aceea este bine sa treci peste si sa priveste spre prezent pentru ca si acum ai multe decizii importante de luat.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 03-09 august 2020

Perioadele grele și furtunoase pe plan personal te-au afectat și ai devenit extrem de sensibil la vorbele celor din jur. Devii cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi la cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă, motiv suficient să pornești un adevărat război.

Mare atenție la capitolul sănătate pentru că excesele te aduc în pragul unei vizite la doctori. Oricât de mult ai vrea să ascunzi acest lucru familiei pe termen lung strategia te va afecta doar pe tine.

Horoscop Rac luna august 2020

În această lună vei restabili vechi relații , și chiar te vei împăca cu persoanele cu care ai fost în ceartă până acum.
Spre sfarșit de lună o să întalniți dificultăți la servici și cel mai bine e să cereti ajutorul persoanelor care nu v-au dezamăgit niciodată , cu siguranță nu o vor face nici de data asta, iar ceea ce ați considerat până acum ghinion, acum devine constructiv, iar sfârșitul lunii reușiți să-l marcați cu un succes.
În viața personală predomină liniștea, racii reușesc să-și redobândeasca starea de confort alături de partenerul său .
Conflictele care până în acest moment păreau inevitabile , dintr-o dată dispar și racii găsesc limpezime în toate emoțiile sale față de partener.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca situatia de la munca este destul de tensionata si te ingrijoreaza peste masura, dar nu ai vrea sa ii ingrijorezi si pe cei de acasa. Totusi tinand doar pentru tine toate aceste probleme, incep sa te copleseasca si pana la insomnii severe mai este un singur pas. Invata sa iti deschizi inima in fata celor dragi. Incearca sa te detasezi de tot stresul acumulat in aceasata zi.

Horoscop Rac 14.07.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului