Horoscop Horoscop Rac 15.06.2019

Visele tale sunt mai mult decat arsuri ale neuronilor. Ele pot indica probleme nerezolvate, stres, dorinte adanci si amintiri pierdute. Ele se pot dovedi instrumentale necesare pentru intelegerea si rezolvarea problemelor. Pastreaza-ti un jurnal al viselor si cei putea accesa puterea din subconstientul tau si tot ce poti invata de la el. Examineaza visele tale recente. Vezi daca e ceva ce trebuie sa recunosti.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 18 – 24 noiembrie 2019

Apropierea de cei din jurul tau este scopul pe care il ai in aceasta saptamana. Investesti mult timp in a acorda atentie celor dragi si incerci sa faci anumite sarcini in locul celor care crezi ca au nevoie de sprijinul tau. Nu vei primi aprecierea pe care o meriti din partea lor dar cu toate acestea vei fi multumit de ceeea ce ai reusit sa faci. Impacarea sufleteasca pe care o ai iti va deschide calea catre scopul tau in viata si de aici totul va fi mult mai usor de realizat pentru tine. Esti in sfarsit multumit de ceea ce ai si de ceea ce esti si asta este cel mai important!

Horoscop Rac luna noiembrie 2019

Luna aceasta vei face sau iti vei planifica o calatorie importanta. Vei avea o dorinta intensa de a incepe lucruri noi, de a merge intr-un loc nou sau de a realiza un plan nou. Luna aceasta va fi imprevizibila din punct de vedere emotional, cu anumite incercari in relatia ta actuala. Vei lua anumite decizii in privinta modificarii sau imbunatatirii domiciliului.
In aceasta luna vei avea oportunitati in dezvoltarea afacerilor,in obtinerea unui venit mai bun sau in recuperarea banilor.Conversatiile si intalnirile cu oamenii vor fi de bun augur.
In ultima perioada a lunii vei deveni afectuos si sensibil, ceea ce te va face atractiv pentru sexul opus. Vei avea o claritatea in ceea ce priveste evolutia in dragoste.

Horoscop de ieri

Sfaturi valoroase pentru a-ti creste venitul ar putea sa iti vina astazi, eventual de la un prieten apropiat sau coleg. Ar trebui sa te simti bine si sa arati deosebit de atractiv. Abordarea ta fata de ceilalti poate fi mai iesita din comun decat de obicei. Animalele de companie ar putea fi o sursa de bucurie. Bucura-te de asta cat poti!

Horoscop Rac 15.06.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului