Horoscop Horoscop Rac 16.05.2019

Iti poti permite mai mult decat credeai pana acum, deci nu ezita sa fii extravagant cu resursele tale! Aceasta include nu numai banii, ci si programul tau. Petrece mai mult timp cu oamenii pe care ii iubesti. Nu planifica lucrurile pana la ultimul minut ci permite evenimentelor sa curga in mod natural si incearca sa nu ai anumite asteptari. In ceea ce priveste partea pateriala, vei reusi sa obtii ceva la care ai ravnit multa vreme. Atata timp cat nu este un moft, ar trebui sa fii bine.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 septembrie 2019

Alinierele planetare indica faptul ca in aceasta saptamana unii dintre voi isi vor schimba planurile de cariera incercand sa gaseasca o alta sursa de venit. Unii dintre voi vor experimenta si un val de nostalgie, amintiri si romantism. Prietenii si partenerii romantici isi vor dezvalui mai usor sentimentele iar cei dragi vor fi mai dispusi sa accepte idei noi. Pana la sfarsitul saptamanii vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste limitele, nevoile si asteptarile pe care le ai.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Nu raspandi prea repede o veste buna. Oricat de interesant este, nimic nu este inca confirmat. Pastreaza informatiile pentru tine pana cand esti sigur de toate. Oricare ar fi vestea buna, este exact ceea ce medicul ti-a prescris pentru a iti oferi increderea in sine.

Horoscop Rac 16.05.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului